menu

Főoldal

Üdvözöljük honlapunkon!

A Laszlo-Constr Kft. 2003-tól ismert, minőségi munkát végző partnerként, a Székelyföldi építők piacán. Vállalkozásunk, több mint egy évtizede, 70 szakembernek biztosít folyamatosan munkát, partnereinknek pedig minőségi szolgáltatást.
Elsősorban építkezési munkával foglalkozó cégünk, az utóbbi időben saját gépparkjával, területrendezési, alapozási bérmunkát is vállal. A szakembereinknek tudása, gépi felszereltségünknek köszönhetően hibátlanul képesek vagyunk, határidőre kivitelezni bármilyen tervet, ötletet megrendelőink igényeinek megfelelően.
A cég minden tevékenysége megfelel a nemzetközi sztenderdeknek, így a SR EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer, SR EN ISO 14001:2005 valamint OHSAS 18001:2008 környezetvédelmi és munkabiztonsági szabványoknak.
Tudatában vagyunk annak, hogy piacon való maradás egyetlen esélye az, ha munkálatainkat úgy vitelezzük ki, hogy az teljesen megfeleljen a beruházó kéréseinek és elvárásainak.
Megbízhatóság, precizitás, komolyság. Ezzel a hozzáállással, minőségi munkával sikerült megőrizni a régi megrendelőket, és újakat szerezni.

/